Veelgestelde vragen

Waarom kan SponsorGoals de dienst gratis aanbieden?

Verenigingen betalen geen servicekosten. Leden betalen geen extra kosten over producten of diensten die zij kopen bij de voor hen bekende webwinkels. SponsorGoals verdient haar inkomsten door een commissie over de terugkerende cashback te declareren. Het komt er op neer dat een verenging 1/5 van haar inkomsten afstaat aan SponsorGoals. In ruil hiervoor loopt de organisatie dus geen enkel risico.

Ik heb een aankoop rechtsstreek bij de online winkel gekocht, kan ik dit nog terugdraaien?

Wanneer het retourrecht nog niet verstreken is, is het een mogelijkheid om deze te retourneren en vervolgens het aankoop opnieuw te doen via de organisatie. SponsorGoals kan echter niet een online webwinkel benaderen om de sale toe te eigenen aan een bepaalde organisatie. 

Kan ik de transacties zien die gedaan zijn door mij of door de vereniging?

Dat kan! Alle laatste 15 transacties worden anoniem weergegeven. De contactpersoon van de vereniging kan alle transacties zien. 

Ik heb iets gekocht maar de spaardoelmeter gaat niet omhoog, hoe kan dat?

SponsorGoals krijgt pas commissie van de webwinkels wanneer het retourtermijn is verstreken. Dit kan soms twee weken duren maar soms ook langer. Maximaal duurt dit drie maanden. 

Ik heb zelf een webwinkel en zou graag mij webwinkel in willen schrijven bij SponsorGoals, kan dat?

Nieuwe webwinkels zijn van harte welkom. SponsorGoals bereidt het webwinkel aanbod graag uit. Webwinkels moeten echter wel gebruik maken van een affiliate programma. 

Ik doe vaak online aankopen bij een webwinkel. Echter staat deze webwinkel niet in jullie webwinkel overzicht. Kan deze webwinkel toegevoegd worden?

Wij kunnen een verzoek tot samenwerking indienen bij de desbetreffende webwinkel mits zij gebruik maken van een bepaald affiliatie programma. Het is natuurlijk aan de webwinkel of zij SponsorGoals goedkeuren. Wanneer de desbetreffende webwinkel ons goedkeurt, zal deze toegevoegd worden aan onze webwinkels. 

Wat gebeurt er met de cashback als het spaardoel behaald is?

Geen zorgen. De cashback die binnenkomt over het spaardoel namens een bepaalde organisatie wordt geregistreerd. Wanneer er een nieuw spaardoel wordt aangemaakt, wordt de cashback automatisch toegeschreven aan het nieuwe doel

Kan ik het gespaarde geld, voordat het spaardoel bereikt is, eerder laten uitkeren?

Dat kan zeker. Alleen wordt hier wel €7,50 voor in rekening gebracht. Dit houdt dus in dat er €7,50 van het tot dan toe gespaarde bedrag in mindering wordt gebracht.

Let op: bij een gespaard bedrag dat minder is dan €50,- zal er niet uitgekeerd kunnen worden.
Dit staat ook beschreven onder kopje 5 van ‘’Algemene Voorwaarden’’ , wat te vinden is op onze website: https://www.sponsorgoals.nl/algemene-voorwaarden