Over ons

Op dit moment zijn er veel (sport)organisaties in Nederland die financiƫle steun goed kunnen gebruiken. Deze organisaties organiseren vaak sponsoracties via de leden zodat er geld ingezameld wordt. Deze sponsoracties zijn op zichzelf vaak tijdrovend en kosten organisatorisch ook veel tijd. Daarom is SponsorGoals in het leven geroepen. SponsorGoals is er voor sportverenigingen, stichtingen, buurtorganisaties, muziekverenigingen, politieke organisaties, sociale instanties, studentenvereniging, studievereniging, personeelsvereniging, geloofsgemeenschap of je favoriete goede doel.

Sparen met SponsorGoals

Aangesloten met de grote webwinkels

SponsorGoals is aangesloten bij nagenoeg alle grote webwinkels van Nederland. Zo zijn er goede afspraken gemaakt met de webwinkels en daarom willen veel organisaties bij SponsorGoals sparen.

Hulp met promoten

Om je te helpen om zo snel mogelijk je spaardoel te bereiken, biedt SponsorGoals hulp bij het promoten van je spaardoel. Dit doet SponsorGoals in de vorm van een Promotiekit. Deze bestaat uit een handige websitebanner, sociale media berichten en een voorbeeld voor het versturen van een nieuwsbrief.

Spaardoelmeter

De spaardoelmeter op de banner geeft aan waar de organisatie voor spaart en hoeveel er al gespaard is. Hierbij kun je ook live zien hoeveel er nog gespaard moet worden om het spaardoel te behalen.

Vriendelijke klantenservice

Wij willen ons inzetten voor jouw organisatie en willen je graag helpen om het spaardoel te behalen. Daarom zorgen wij ervoor dat we goed bereikbaar zijn voor wanneer je tegen iets aanloopt of vragen hebt.

De support van onze klanten

Yes! We hebben een nieuwe dug-out kunnen kopen! Bedankt SponsorGoals!

Peter Dijkhuizen (Voetbalclub)

Wauww! Wij hebben met het geld een onderzoek kunnen starten!

Saskia de Graaf (Charity)

Wij hebben een fantastisch barbecue gehad met de buurt. Drie maanden van te voren zijn wij gezamenlijk gestart met sparen via SponsGoals.

John de Weert (Buurtvereniging)