Hoe werkt het?

Wil je graag gebruikmaken van SponsorGoals en sparen voor een bepaald doel? Wij leggen je in vier stappen uit hoe je kan beginnen met sparen en je doel kan bereiken!

Aanmelden

Maak een account aan door de gegevens van je vereniging, stichting, bedrijf of organisatie in te vullen. Noem hierbij een contactpersoon. Binnen 1 uur ontvangt de contactpersoon een bevestigingsmail. Met deze mail heb je toegang tot het account dat je hebt aangemaakt op SponsorGoals. Op je account kies je vervolgens het spaardoel. En het mooie is... Je betaalt geen registratiekosten of spaarkosten. Je kan direct beginnen met gratis sparen!

Social-Shopping-Link

Wanneer je het spaardoel hebt bepaald, krijg je een link van SponsorGoals. Door middel van deze link kunnen leden van de vereniging, collega's, vrienden of familie online gaan shoppen bij alle grote webshops. Deze link luidt; www.sponsorgoals.nl/partner/(naam-organisatie). Naast deze link ontvang je een code die jij op jouw website kunt plaatsen. Deze code bevat een websitebanner met een handige spaardoelmeter. Zo kan iedereen zien wat de vooruitgang van het spaardoel is.

Sharing is caring

Om het doel te kunnen bereiken, is het van belang dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van het spaardoel met SponsorGoals. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van berichten op jullie eigen sociale media kanalen of bijvoorbeeld door berichtgeving in nieuwsbrieven. Om hierin te ondersteunen, heeft SponsorGoals een Promotiekit opgesteld.

Spaardoel bereikt?

Geweldig! De Spaardoelmeter staat op 100%. Ga nu naar je account en dien een verzoek van uitbetaling in. Binnen 5 werkdagen wordt het bedrag op de aangegeven IBAN-rekening overgemaakt.

Gratis sparen, echt waar?

Geld sparen kost geld, toch? Bij SponsorGoals niet. Wanneer je een product bestelt in jouw favoriete webshop doe je dat met de link van SponsorGoals. Het product heeft dezelfde prijs als wanneer je zonder deze link het product zou kopen.

Doordat webshops zien dat zij producten verkopen met de SponsorGoals link, krijgt SponsorGoals een deel van de verdiensten. Dit gaat om een vast bedrag of om een percentage van het aankoopbedrag. En dit zetten wij in voor het spaardoel van jullie organisatie! Logisch toch? Als je toch wat vragen hebt, laat het ons dan weten!

Voorbeeld

SponsorGoals ontvangt een berichtje van een online webshop dat er schoenen zijn gekocht via de link van SponsorGoals van een bepaalde organisatie. De schoenen hebben een waarde van €121,- inclusief BTW. Na de aftrek van 21% BTW blijft er een bedrag van €100,- over. Over dit bedrag geeft de webshop een commissie van 10% als een klant via SponsorGoals een aankoop doet. In dat geval ontvangt SponsorGoals €2,- cashback van de online webshop en de organisatie €8,-.

De verdeling betreft de schoenen t.w.v. €100,- exclusief BTW zal kort samengevat als volgt zijn:
  • • De webwinkel houdt €90,-
  • • Jouw organisatie ontvangt €8,- (80% cashback)
  • • SponsorGoals ontvangt €2,- (20% cashback)